Declareren


Makkelijk en snel elk gewenst bedrag declareren.
Wij hanteren geen minimumbedrag en proberen om je declaratie binnen 10 werkdagen af te handelen.

Online Declareren

Je kunt bij ons ook online declareren. Dit gaat sneller en en je bespaart op de postzegel. Volg de aanwijzingen in het stappenplan en houd je polis- en relatienummer bij de hand. (Let op: bijlagen mogen alleen de volgende soorten bestanden zijn: pdf, jpg, gif, tiff, tif of jpeg.)

Online declareren

Per post

Ook kun je een declaratie via de post indienen. Stuur de originele gespecificeerde rekeningen van de dierenarts samen met het ingevulde en ondertekende declaratieformulier naar: Dierenverzekering, Bergweidedijk 38, 7418 AA Deventer.

Download Declaratieformulier

Kostendeclaratie? Zorg ervoor dat je alle informatie paraat hebt!

Bij Dierenverzekering worden alle overeengekomen diensten vergoed. Om ervoor te zorgen dat alles correct verwerkt wordt, hebben we wel alle relevante informatie nodig. Zorg er dus voor dat alle noodzakelijke gegevens voorhanden zijn. Verzeker je ervan dat:

  • De dierenarts de naam en het chipnummer van jouw huisdier op de rekening noteert
  • Alle kosten inclusief BTW op de rekening worden vermeld
  • De dierenarts op de rekening vermeldt welke behandeling of medicatie voor welk huisdier is (enkel relevant als je meerdere huisdieren hebt)
  • De diagnose duidelijk op de rekening staat weergegeven
  • Jouw naam en adres op de factuur staan weergegeven
  • De rekeningen niet meer dan 3 maanden oud zijn

Overleg bij behandelingen duurder dan €750

Heeft jouw huisdier een behandeling nodig die duurder is dan €750? Geef het aan ons door! Dit doe je door telefonisch contact met ons op te nemen. Betreft het een spoed? Zorg er dan eerst voor dat jouw huisdier geholpen wordt en neem pas daarna contact met ons op!

Bel ons op: 072-2029327