Over Dierenverzekering.nl

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw viervoeter. Ook op het gebied van medische zorg. Helaas kan een bezoekje aan een dierenarts flink in de papieren lopen. Om dit te voorkomen is het belangrijk een goede dierenverzekering af te sluiten. Eentje die rekening houdt met het welzijn van jouw hond én jouw portemonnee.

Hondenverzekering

Een kwestie van vertrouwen

Zoek jij een betouwbare en betaalbare verzekering voor jouw trouwe viervoeter, die grotendeels alle kosten dekt? Wij begrijpen dat jij alleen het beste wilt voor jouw huisdier. Wij zijn net zulke grote dierenvrienden als de baasjes zelf en daarom komt jouw huisdier ook bij ons op de eerste plaats.

Persoonlijk en flexibel

Het is niet niks dat jouw huisdier ziek wordt of betrokken raakt bij een ongeval, waardoor niet alleen de rekening van de dierenarts fiks kan oplopen, maar ook jouw emoties. Iedere schadeclaim handelen wij op een persoonlijke en flexibele manier af, zodat jij de uitkering ontvangt waar jij recht op hebt.

Altijd in beweging

Goed om te weten: wij zijn voortdurend bezig om onze producten en diensten verder te optimaliseren en te innoveren in het belang van onze verzekeringnemers. Kortom, wij luisteren voortdurend naar de baasjes en nemen suggesties ter harte om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden.

Verzeker direct je maatje

Bij Dierenverzekering weet je zeker dat je maatje goed verzekerd is. Wij bieden complete basisverzekeringen tegen een scherp tarief.

Bereken nu je premie

Bedrijfsgegevens

Dierenverzekering Onderlinge Verzekeringsmaatschappij B.A.
Bergweidedijk 38
7418 AA Deventer
Nederland

KvK-nummer
06083971

E-mail:
info@dierenverzekering.nl

Telefoon:
072-2029327
Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.00.