Waarom verzekeren?

Je staat er liever niet bij stil, maar ook jouw huisdier kan ziek worden of een ongeval krijgen. Op dat moment is goede zorg het allerbelangrijkste. Maar daar komt veel bij kijken. Van hoge rekeningen tot administratieve rompslomp. Vervelende zaken die juist op deze moeilijke momenten jouw aandacht opeisen. Met een goede verzekering, omzeil je deze problemen. Kies daarom de beste verzekering voor jouw kat of hond. Eentje die jouw huisdier voorziet van de beste zorg en jou niet met onnodige rekeningen laat zitten. Een verzekering die de administratieve en financiële taken voor jou afhandelt, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw huisdier.

Verzeker direct je hond of kat

Bij Dierenverzekering weet je zeker dat je hond of kat goed verzekerd is. Wij bieden complete basisverzekeringen tegen een scherp tarief.

Bereken nu je premie

Complete pakketten

Bij dierenverzekering kun je kiezen uit diverse pakketten. Van een ongevallen- tot een combinatiepolis. Hiermee is jouw huisdier gedekt tegen een groot aantal zaken, variërend van medicijnen tot een dierenartsconsult.

Aanvullende verzekeringen

Natuurlijk is ieder dier anders. Mogelijk heeft jouw hond of kat net wat andere behoeftes. In dat geval kun je kiezen voor een aanvullende verzekering. Zo weet je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bekijk alle pakketten op de site. Heb je ergens vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Top