Hondenverzekering

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw viervoeter. Ook op het gebied van medische zorg. Helaas kan een bezoekje aan een dierenarts flink in de papieren lopen. Om dit te voorkomen is het belangrijk een goede dierenverzekering af te sluiten. Eentje die rekening houdt met het welzijn van jouw hond én jouw portemonnee.

Hondenverzekering

Verzeker direct je hond

Bij Dierenverzekering weet je zeker dat je hond goed verzekerd is. Wij bieden complete basisverzekeringen tegen een scherp tarief.

Bereken nu je premie

Dierenverzekering biedt de meest complete pakketten aan voor jouw huisdier. Daarbij behoud je altijd het recht een arts van jouw voorkeur te kiezen. Bij dierenverzekering:

  • Is je hond verzekerd voor meest voorkomende gezondheidsproblemen
  • Is iedere hondenras welkom
  • Mag je zelf een dierenarts kiezen

Vaste tarieven

Problemen met het gebit, een vervelende bacterie… Vroeg of laat heb je te maken met een calamiteit. Zorg er daarom voor dat je voorbereid bent. Sluit van tevoren een goede hondenverzekering af waardoor jouw hond meteen geholpen kan worden en jij niet met peperdure rekeningen komt te zitten.

Bij dierenverzekering verzeker je jouw hond tegen een vast bedrag per maand. Zo weet je zeker dat hij gebruik kan maken van de beste zorg, zonder dat daar een duur prijskaartje aan hangt. Bij ons hoef je bovendien niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Alle diensten waarvoor jij premie betaalt wordt door ons gedekt. Geen ingewikkelde financiële constructies, maar heldere afspraken. Neem rustig de pakketten door en kies een verzekering die bij jouw hond past.

Geen onverwachte kosten

Bij dierenverzekering verzeker je jouw hond tegen een vast bedrag per maand. Zo weet je zeker dat hij / zij gebruik kan maken van de beste zorg, zonder dat daar een duur prijskaartje aan hangt. Bij ons hoef je bovendien niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Alle diensten waarvoor jij premie betaalt worden door ons gedekt. Bekijk onze pakketten en kies een verzekering die bij jouw hond past.

Consulten vergoed

Een regelmatige check-up verkleint de kans dat op een bepaald moment grotere problemen ontstaan. Daarom zijn ook medische consulten bij je dierenarts gewoon bij ons verzekerd. De maximale vergoeding is bovendien gelijk voor alle drie de beschikbare pakketten.

Top