Hondenverzekering

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw viervoeter. Ook op het gebied van medische zorg. Helaas kan een bezoekje aan een dierenarts flink in de papieren lopen. Om dit te voorkomen is het belangrijk een goede dierenverzekering af te sluiten. Eentje die rekening houdt met het welzijn van jouw hond én jouw portemonnee.

Hondenverzekering

Verzeker direct je hond

Bij Dierenverzekering weet je zeker dat je hond goed verzekerd is. Wij bieden complete basisverzekeringen tegen een scherp tarief.

Bereken nu je premie

Dierenverzekering biedt complete pakketten aan voor jouw huisdier. Daarbij behoud je altijd het recht een arts van jouw voorkeur te kiezen. Bij Dierenverzekering:

  • Is je hond verzekerd voor de meest voorkomende gezondheidsproblemen
  • Is ieder hondenras welkom
  • Mag je zelf een dierenarts kiezen

Geen onverwachte kosten

Problemen met het gebit, een vervelende bacterie… Vroeg of laat heb je te maken met een calamiteit. Zorg er daarom voor dat je voorbereid bent. Sluit van tevoren een goede hondenverzekering af waardoor jouw hond meteen geholpen kan worden en jij niet met peperdure rekeningen komt te zitten.

Bij Dierenverzekering verzeker je jouw hond tegen een vast bedrag per maand. Zo weet je zeker dat hij / zij gebruik kan maken van de beste zorg, zonder dat daar een duur prijskaartje aan hangt. Bij ons hoef je bovendien niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Bekijk onze pakketten en kies een verzekering die bij jouw hond past.

Consulten vergoed

Een regelmatige check-up verkleint de kans dat op een bepaald moment grotere problemen ontstaan. Daarom zijn ook medische consulten bij je dierenarts gewoon bij ons verzekerd.

Top