Kattenverzekering

Als het om je kat gaat, wil je geen risico’s nemen. Daarom wil je haar voorzien van de beste zorg. Helaas gaat dit vaak genoeg gepaard met een stevig prijskaartje. Zorg ervoor dat je geen onnodige kosten maakt en sluit tijdig een goede dierenverzekering af. Eentje die de beste zorg voor jouw kat garandeert, zonder dat je daarvoor diep voor in de buidel moet tasten.

Kattenverzekering

Verzeker direct je kat

Bij Dierenverzekering weet je zeker dat je kat goed verzekerd is. Wij bieden complete basisverzekeringen tegen een scherp tarief.

Bereken nu je premie

Bij Dierenverzekering vind je uitgebreide verzekeringspakketten voor jouw huisdier. Hierbij behoud je altijd de mogelijkheid om zelf een dierenarts te kiezen. Met onze pakketten:

  • Is iedere kat, ongeacht zijn ras welkom
  • Mag je zelf een dierenarts kiezen
  • Is de premie betaalbaar

Geen onverwachte kosten

Het leven zit vol risico’s, ook voor jouw kat. De ene keer heeft ze medicijnen nodig voor een ontsteking, de andere keer moet ze bloed laten prikken. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent. Met een goede verzekering kun je jouw kat meteen laten behandelen, zonder dat daaraan aan hoge rekening gekoppeld is.

Dierenverzekering werkt met heldere principes. Wij doen niet aan onverwachte additionele kosten. Wat afgesproken is, wordt vergoed. Bekijk onze pakketten online en kies een verzekering die bij jouw kat past.

Top